Elköltöztünk! Kattints ide: namasoul.hu

Namasoul

Szeretettel köszöntelek a Namasoul oldalán! Szeretném nektek bemutatni ki is vagyok én, miről is szól, mit képvisel a Namasoul, és hogy, mit tudok nektek nyújtani általa.

Salamon Alexandra vagyok, a Namasoul világának szíve, lelke. Van két szeretetgombóc mini férfim, így vállakozó édesanyaként lavírozok az élet hatalmas dzsungelében, ami nem mindig könnyű, de igyekszem az egyensúlyt, harmóniát megtartani.

Az ásványok, a rajzolás, hangok varázslatos világa már gyerekkorom óta hívogat. Mindig menedéket nyújtottak számomra, bennük sose csalódtam és azonnal jobb kedvre derített, ha egy szép ásványt tartottam a kezemben, vagy énekelhettem a kedvenc dalom, miközben virágokat rajzoltam. Számomra az ásványok, hangok, színek, szimbólumok, illatok olyanok, mintha kulcsok lennének. Különböző kulcsok a lélek kapuihoz, amik segítségével kinyithatunk magunkban olyan lehetőségeket, amikre a szívünk legmélyén vágyunk. Hiszek abban, hogy minden rezgés, és ezek a rezgések összekapcsolódnak egymással, így amikor ezt a sok csodálatos dolgot együtt alkalmazom, egy olyan világot teremtek meg általuk, amiben a lélek megnyugodhat, az elme kikapcsolhat és a test ellazulhat.

A Namasoul oldalán olyan kincseket találsz, amik a te otthonodba is elviszik ezt a különleges világot. Amit Neked nyújt a Namasoul:

  • Egyedi kézzel készült ásvány ékszerek & kiegészítők
  • Grafikai tervezés magánszemélyek v. kisvállalkozások részére
  • Hang- és kristályterápia 
  • Női alkotó körök
  • Online kurzusok