Kezelések

Kristályok, hangok, illatok

Az ékszerkészítés és grafikai munkáim mellett kristály- és hangterápiával is foglalkozom, amit aromaterápiával és relaxáló meditációval egészítek ki. Egyéni és csoportos kezeléseket, hangfürdőket vállalok szeretettel, mindenkinek aki szeretné megtapasztalni a kristályok és hangok terápiás hatásait testre, lélekre és elmére.

Kristályterápia

Hiszem, hogy mindennek van rezgése, és lelke. Vannak olyan rezgések, melyek különleges hatással vannak a szervezetünkre és a lelkünkre. Az ásványok olyan rezgéseket bocsátanak ki magukból, melyekhez könnyen tudunk kapcsolódni, és amik jótékony hatással vannak ránk minden téren. Megszüntetik a disszharmóniát a testünkben és terünkben, miközben egységet és rendezettséget teremtenek a sejtjeinkben. Ez feltölt minket örömmel és elérünk egy olyan állapotot ahol harmóniában, egyensúlyban, flowban vagyunk önMAGunkkal és a világgal. A kezelés során relaxáló meditációt, hangterápiát, és illoólajokat is használok. Olyan ásványokat, hangszereket és olajokat személyre szabottan, amik számodra a legjobb hatást érik el. Egy kezelés 30 perctől maximum egy óráig tart. 

 Hangterápia - Hangok, rezgések, érzések

Már gyerekkorom óta lételemem a zene. Mindig is éreztem, hogy hatalmas ereje van. Mindenre. Az összes apró kis sejtre, a vízre a testünkben, a lelkünkre, érzelmeinkre, tudatalattinkra. De nem csak az emberre, a növényekre állatokra is. Elindítják a bennünk szunnyadó lehetőségeket, a változást. Egy folyamatot. Egy új utat. Harmonizál és egységet teremt miközben az elme kikapcsol csak elmerülünk a rezgésekben és önmagunkban. Feljöhetnek elrejtett érzelmek, blokkok fájdalmak, amik a hangoknak köszönhetően távoznak, feloldódnak. Segítenek abban, hogy ezeket feldolgozzuk és elengedjük. Mikor megtörténik az elengedés, elindul az energia, feltöltődik az egész test és lélek. Elindul a változás és a pangás megszűnik. Felkavar, oda hat ahova kell, ahol szükség van rá. Egyszerűen csodálatos dolog. A kezeléseket és hangfürdőket kristály és tibeti hangtálakkal teszem különlegessé, amit koshi haranggal, dobbal és más érdekes intuitív hangszerrel egészítek ki. Az egyéni kezelések során kristály- és aromaterápiát is alkalmazok, hogy egy olyan teret és hangulatot teremtsek amiben biztonságban és harmóniában érzed magad, ahol elengedheted a hétköznapi terheket, gondolatokat. Ahol a téged blokkok távozhatnak. Kikapcsolhatsz és énidőt adsz magadnak, miközben feltöltődsz örömmel és tiszta energiával. Egy kezelés 30 perctől maximum egy óráig tart.