Elköltöztünk! Kattints ide: namasoul.hu

Impresszum

A Webáruház Címe:

www.namaminerals.com

A webáruház üzemeltetőjének adatai:
Cégnév: Salamon Dániel, e.v.,
Székhely címe: 2000 Szentendre, Deli Antal u. 28.
Adószám: 66711728-1-33
Telefonszám: +3630/876-2939
E-mail: hello@namaminerals.com

Partnerek: Salamon Alexandra e.v., Nagy Oxána e.v.

 

Általános Szerződési Feltételek
A vásárló megrendelésének leadásával elismeri és elfogadja a webshop szerződési feltételeit. 
A megrendelés során leadott adatok elírásáért, tévesen megadott adatokból származó problémákért felelősséget nem vállalunk. A termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. 
 

Elállás joga
Megrendelésed során élhetsz a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási joggal.

Internetes vásárlások esetén a szerződéstől az áru átvételét követő 5 (öt) munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatod elküldésével jelezheted. Az átvétel dátumát bizonyítja a futárszolgálat által kiállított értesítő cédula, illetve a személyes átvételre egyeztetett időpont. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. A vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyártási hibás, akkor fordulj hozzánk minőségi kifogásoddal.

Garancia
Garanciális javításokat, esetleges cserét a termék átvételétől számított 1 hónapon belül vállalunk - kivéve, ha a termék nem rendeltetésszerű használattól sérült meg. Ebben az esetben, illetve 1 hónapon túl, a javítás költségét a Vevő állja.